בית "אבגד", קומה 12, מתחם הבורסה,
רחוב ז'בוטינסקי 5, רמת גן
טלפון: 072-2575-084 | פקס: 03-5750604
קבעו פגישת ייעוץ:

חייגו עכשיו:
072-2575-084

שלחו מייל:

Matan@Hodorov-Law.co.il

או מלאו פרטיכם
וניצור קשר בהקדם:
הופעות בתקשורת:

הליך ידועים בציבור

ההליך מוסדר בנוהל של משרד הפנים הנקרא "נוהל הטיפול בהסדר מעמד לבני זוג של אזרחים ישראלים, לרבות בני אותו מין".

בהנחה שבן/בת זוג זר עונה על התנאים והדרישות המפורטים בנוהל יאשר משרד הפנים מעמד מסוג ב'1 (אשרת עבודה) למשך שנה, שיוארך מידי שנה ובמשך שלוש שנים במצטבר. לאחריהן יינתן לבן/בת זוג זר מעמד תושב ארעי מסוג א'5 למשך שנה, שיוארך כל שנה ובסך הכל במשך ארבע שנים.

בתום התקופה בת שבע השנים יוכל להגיש בן/בת זוג זר בקשה לקבלת תושבות קבע או בקשה להתאזרחות.
  
תחום:  אזרחות אשרות ומעמד - משרד הפנים
 
רחוב ז'בוטינסקי 5, רמת גן 
 בית "אבגד", קומה 12
טלפון: 072-2575-084   |   פקס: 03-5750604
משרדנו ממקום במתחם הבורסה